, ,

Παίξε παιχνίδια με το μέλλον σου..Gaming και η νεα αγορά εργασίας

“Gaming. Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς αυτή τη λέξη; Ώρες κολλημένος σε μία οθόνη; Ένα σκοτεινό δωμάτιο και πολύχρωμα keyboards; Ποτήρια με καφέ από χθες και κουτιά από πίτσες; Ίσως. Όμως, σου πέρασε από το μυαλό ότι αυτός ο Gamer, ο κολλημένος φίλος σου θα έχει περισσότερα προσόντα από εσένα στην αγορά εργασίας του αύριο και θα σε προσπεράσει χωρίς να το καταλάβεις; Μήπως το gaming έχει διαστάσεις που δεν έχουμε ανακαλύψει;”

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκε στο epixeiro.gr  το τελευταιο αρθρο σχετικά με τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην αγορά εργασίας και το ρόλο του gaming στις εξελίξεις που δρομολογούνται..με τίτλο «Παίξε παιχνίδια με το μέλλον σου»: Το Gaming και η νέα αγορά εργασίας

Κάθε φορά που αναφέρομαι στο gaming παρατηρώ από τη μία το ενδιαφέρον στο βλέμμα των ανθρώπων και ταυτόχρονα τη λαχτάρα τους να μάθουν περισσότερα για αυτό. Σκέφτηκα να αρχίσω να γράφω για όσα παρατηρώ ότι συμβαίνουν σε σχέση με το gaming. Ο σκοπός θα ήταν διττός- δηλαδή να ενημερώσω για όσα πρόκειται να συμβούν αλλά και να παρουσιάσω τη δημιουργική και χρήσιμη πλευρά του gaming το οποίο θα μεταμορφώσει κάθε διάσταση του κόσμου που μας περιβάλλει..

Όλα τα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί στο epixeiro.gr ως τωρα βρίσκονται εδω

https://www.epixeiro.gr/authors/349558

στείλτε μας τα σχόλια σας στο ask@thepoumaacademy.com

και αναζητήστε το αύριο στο τώρα..

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *